prev next

Amsterdam

Natuurlijk kent Amsterdam haar grote attracties en bezienswaardigheden, zoals de historische grachtengordel en de wereldberoemde musea, maar er valt nog zoveel meer te ontdekken!


Een bezoek aan een van de bijzondere buurten rondom het centrum mag je zeker niet overslaan. Ieder gebied heeft zo haar eigen karakter en laat een ander gezicht van Amsterdam zien. Of je nu op zoek bent naar moderne architectuur, een culturele ontmoetingsplek of een actief uitje, er is voor ieder wat wils. Laat je meevoeren door de verschillende delen van de stad en geniet van al het moois dat Amsterdam je te bieden heeft.

 


Public transport or by car

Routebeschrijving en openbaar vervoer

InnAmsterdam4U is makkelijk te bereiken met Tram 1, 17 en 2 en bus 15. Kijk op onderstaande site en plan je reis.

http://www.9292ov.nl


Vanaf Centraal station

Neem tram 17 en stap uit op Surinameplein. Loop een stukje mee met de tram en neem de eerste afslag links bij Belforthotel. U bent in de Haarlemmermeerstraat en na 3 minuten lopen vindt u InnAmsterdam4U aan de rechterkant.

Vanaf Schiphol

Neem de trein richting Amsterdam Lelylaan (richting Amsterdam SLoterdijk). Stap uit bij de eerst volgende halte Lelylaan en neem tramlijn 1 of 17 naar Surinameplein (twee haltes). Loop een stukje terug en neem de eerste afslag links bij het Belfort hotel. U bent in de Haarlemmermeerstraat. InnAmsterdam4U is na twee minuten lopen aan de rechterkant. 

Vanaf Station Amsterdam Zuid en Sloterdijk

Neem bus 15 en stap uit in Haarlemmermeerstraat vlakbij ons huis.

Auto

Neem op de ring A10, afslag S 106 richting centrum. Vervolgens eerste afslag rechts is de Haarlemmermeerstraat.

Parkeren

Parkeren in onze straat kost € 4.50. Parkeren In P+R (Park and Ride) kan onder het Olympisch Stadion (afslag S 108 op de A10, gesloten tijdens evenementen) en onder Bos en Lommerplein(afslag S 104 op de A10).

Met de tramkaart / Ov kaart  moet u heen en terug naar het centrum. U moet bij terugkomst de kaartjes/ov kaart in het centrumgebied gebruikt hebben om voor de korting in aanmerking te komen. Om fouten te voorkomen, eerst informatie vragen over betaalwijze bij het loket in de parkeergarage. Meer informatie op http://www.amsterdam.nl/penr.

Taxi

Wanneer u met een taxi van Schiphol komt betaal dan niet meer dan € 35.