Terms & Conditions


RESERVATIONS


  • A reservation you can do it by yourself in our agenda page.
  • For the reservation we ask your full name, address and telephone number.
  • Prices include breakfast and taxes.
  • If you have any additional questions, feel free to contact us by email or phone.


PAYMENT

  • Staying 2 nights: 50% deposit in advance and the remaining amount in cash upon the first day of your stay.
  • Staying more than 2 nights: 40% deposit in advance and the remaining amount in cash upon the first day of your stay.
  • Outside Europe we use Pay Pal with extra charge for transfer costs. We do not have credit card facilities.

CANCELLATION POLICY

  • Cancellations more than 15 days prior to arrival:
  • No charge
  • Cancellations less than 15 days prior to arrival:
  • 1 night charge
  • Cancellations 7 days prior to arrival 50% / 40% deposit.

MINIMAL STAY

  • A minimal stay of two nights is required.
  • For last minutes a one night stay is possible. € 15 extra


CHECK-IN AND CHECK-OUT

  • Check-in: from 02:00 pm till 12.00 pm.
  • In most cases you can drop off your luggage before the normal check in time. Please contact us before to see if we can fit this into our program of that day.
  • Check-out: 12:00 am. After check out it is possible to leave your luggage.


CHILDREN/ACCESIBILITY

  • Our Bed and Breakfast is suitable for children all ages.
  • The rooms are in our souterrain. We have no special facilities for physically challenged people.

HOUSE RULES

  • No smoking and no use of hard and/or soft drugs in our house.
  • Please be quiet after midnight.
  • You get your own house keys so you can come and go as you like.
  • By Dutch law we are required to register all our guests, by name, profession, nationality and passport number.
  • You will be held liable for any damage or lost items.
  • We do our best to make your stay as comfortable as possible. Please realize that you are a guest in our house.
  • Pets are not allowed.


RESERVERINGEN


  • U kunt zelf reserveren via onze agenda.
  • Voor een reservaring vragen wij naam.adres en telefon nummer.
  • Prijzen zijn inclusief ontbijt en belastingen.

BETALING

  • Bij verblijf van 2 nachten: 50% aanbetaling op onze bankrekening en het resterende bedrag bij aankomst contacnt. 
  • Bij verblijf van meer 2 nachten: 40% aanbetaling op onze bankrekening en het resterende bedrag bij aankomst contacnt.
  • Buiten Europa maken wij gebruik van Pay Pal waarvoor wij extra overmaakkosten rekenen.

AFZEGGEN

  • Langer dan 15 dagen voor aankomst:
  •  kostenloos.
  • Minder dan 15 dagen voor aankomst:
  •  één nacht kosten.
  • Binnen 7 dagen voor aankomst 50% / 40% van de kosten.

MINIMAAL VERBLIJF

  • Minimaal verblijf van twee nachten.
  • Voor reserveringen op het laatste moment is een nacht boeken mogelijk voor € 15 extra


IN- EN UITCHECKEN

  • Inchecken: vanaf 14:00 uur tot 00:00 uur.
  • In overleg is het mogelijk om bagage al eerder achter te laten.
  • Uitchecken: 12:00 uur.


KINDEREN EN TOEGANKELIJKHEID

  • Ons Bed and Breakfast is zeer geschikt vor kinderen van alle leeftijden.
  • De appartemmenten bevinden zich in het souterrain. Wij hebben geen speciale voorzieningen voor mensen met een fysieke beperking.

HUISREGELS

  • Rook en geen hard en soft druks. We hebben een peukenbak voor de deur.
  • Graag stil na mddernacht.
  • U krijgt uw eigen huis en voordeursleutels en kunt gaan en komen wanneer u wilt.
  • Volgens Nederlands recht zijn we verplicht van al onze gasten de naam, beroep, nationaliteit en paspoortnummer te registreren.
  • U bent aansprakelijk voor eventueel schade en zoekgeraakte voorwerpen..
  • Wij doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken in ons huis.
  • Geen huisdieren toegestaan.
 

InnAmsterdam4U InnAmsterdam4U, gevestigd aan InnAmsterdam4U, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:

www.innamsterdam4u.nl InnAmsterdam4U 0031626166190

M. Zamzuri is de Functionaris Gegevensbescherming van InnAmsterdam4U Hij/zij is te bereiken via innamsterdam4u@gmail.com


Persoonsgegevens die wij verwerken

InnAmsterdam4U verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.


Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via innamsterdam4u@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

InnAmsterdam4U verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- InnAmsterdam4U verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 


Geautomatiseerde besluitvorming

InnAmsterdam4U neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van InnAmsterdam4U) tussen zit. InnAmsterdam4U gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

[aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

InnAmsterdam4U bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:


(Categorie) persoonsgegevens  > Bewaartermijn > Reden

Personalia                                  > Bewaartermijn > Reden                         

Adres                                          > Bewaartermijn > Reden

Enzovoort                                   > Bewaartermijn > Reden 


Delen van persoonsgegevens met derden

InnAmsterdam4U verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

InnAmsterdam4U gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door InnAmsterdam4U en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.


U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar innamsterdam4u@gmail.com.


Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.


InnAmsterdam4U wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-m...


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

InnAmsterdam4U neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via innamsterdam4u@gmail.com